SofaBed – rozkládací pohovky na každodenní spaní hotelové přistýlky a lůžka, sedací soupravy, sedačky. Pohodlí na každý DEN i NOC (Showroom)

  • Rozkládací pohovky na každodenní spaní.
  • Rozkládací sedací soupravy na každodenní spaní.
  • Hotelové přistýlky a lůžka.
  • Hotelové pohovky a křesílka.
  • Plnohodnotná matrace v rozkládací pohovce.
Modulové pohovky na KAŽDODENNÍ SPANÍ se zakázkovou úpravou rozměrů a designu, rozkládací a polohovací sedačky a sedací soupravy SofaBed pro komfortní relaxaci na DEN i NOC. Odborně poradíme a navrhneme rozkládací pohovku podle Vašich představ a nároků na pohodlí. Rezervujte si termín konzultace v našem showroomu.

Postel do 3 vteřin, pevná konstrukce, velká ložná plocha 200×160. Matrace 17 cm důmyslně ukryta v sedačce – spíte na matraci, ne na sedáku pohovky. Prostorné lůžko se samostatnou matrací a pevnou konstrukcí rozkládacího mechanismu STYLING 710 vám zajistí každodenní pohodlí a komfort. Ideální jako hotelová přistýlka.

Stojí za námi více jak 25 letá zkušenost v oboru rozkládacích mechanismů do sedacích souprav. A od roku 1999 spolupráce s renomovaným italským výrobcem STYLING. Díky tomu Vám značka Sofabed může garantovat osvědčené technologie podpořené řadou patentů a prověřené uživateli i časem. Pomůžeme zvětšit Váš životní prostor, kdy obývací pokoj je i ložnicí.